SOLH EVENTS

EVENEMENTEN MET IDEALEN

Solh events is een initiatief van Stichting Solh. Waarbij de stichting middels evenementen zorg draagt voor het uitspreken van idealen en daarvoor podium te creëren. De idealen van SOLH zijn gelijkheid, rechtvaardigheid, diversiteit, emancipatie en verbinding. Middels onze evenementen willen we bijdragen aan deze pilaren en meer verandering en bewustwording creëren bij jong en oud.

IHH Nederland

HET GOEDE DOEL VAN DE BENEFIET IFTAR

Het doel van IHHNL is om alle mensen in de wereld de nodige humanitaire hulp aan te bieden en zorgen dat de rechten en vrijheden van deze mensen niet worden geschonden. Zij bieden mensen hulp aan die o.a. slachtoffer zijn geworden van oorlogen, rampen, onderdrukking, onrechtvaardigheid en hongersnood.

ALMAS EVENTS

LOCATIE BENEFIET IFTAR

Almas Events zaal is perfect voor het vieren van de liefde en het creëren van blijvende herinneringen. Met een elegante en sfeervolle ambiance biedt Almas Events de ideale setting voor ieders speciale dag.

A5EE6D7B-D96A-4CFB-802C-F41F325D0026

ADRES

ALMAS EVENTS
Waterstraat 11, 4033EC LIENDEN

Benefiet iftar voor Palestina vindt plaats in Lienden (Hartje Nederland) Voor velen is de reistijd beperkt. Op locatie en omgeving is het gratis parkeren en de bereikbaarheid via OV is uitstekend. Tevens is de locatie rolstoelvriendelijk.

AANSTAANDE EVENEMENTEN

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE AANSTAANDE EVENEMENTEN

21

APR 2024
UFA

BENEFIET ZAALVOETBAL TOERNOOI VOOR AFGHANISTAN

SPONSOR PAKKET

JOUW ONDERNEMING IN DE SPOTLIGHTS

FOTO GALERIJ

FOTO'S VAN ONZE EVENEMENTEN

CONTACT
TELEFOON: 085-0607996 - E-MAIL: INFO@SOLHEVENTS.COM

© SOLHEVENTS 2023 | Kvk 86485202 | Initiatief Stichting Solh | Alle rechten voorbehouden