“Sediq Yakub” Ladies Night

In een tijd waarin onze gedachten en harten uitgaan naar de moeilijkheden waarmee onze Palestijnse broeders en zusters worden geconfronteerd, nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan een bijzondere benefiet Iftar avond. Deze avond, waarop we gezamenlijk het vasten zullen verbreken, staat in het teken van liefdadigheid en solidariteit met het volk van Palestina.

Terwijl we samenkomen om te genieten van een gevarieerde selectie van halal gerechten uit diverse keukens, realiseren we ons de urgente behoeften van de Palestijnse gemeenschap. Alle opbrengsten van deze benefiet Iftar gaan rechtstreeks naar Palestina om steun te bieden in deze uitdagende tijden.

Tijdens deze speciale avond zullen we niet alleen genieten van culinaire diversiteit, maar ook van inspirerende woorden van verschillende sprekers die ons zullen informeren over de huidige situatie in Palestina. Samen zullen we onze stemmen verheffen in dua, smeekbeden voor de Palestijnen, en onze solidariteit tonen door gezamenlijk een mooi bedrag op te halen voor hun welzijn.

Laat deze benefiet Iftar een baken van hoop zijn, waar liefdadigheid en compassie hand in hand gaan. Laten we samen een verschil maken en een boodschap van eenheid sturen naar Palestina. Jouw aanwezigheid en steun maken het verschil.

© SOLHEVENTS 2024 | Kvk 86485202 | Initiatief Stichting Solh | Alle rechten voorbehouden